Om Mads Hornhaver

Få Spændende og seriøs undervisning, med ny og opdateret viden i gældende lovgivning, så du er klar til teoriprøven

Bliv trafiksikker og god til at aflæse trafikken, som gør, du kan træffe gode beslutninger

Undervisningen forgår i trygge omgivelser, i teorilokalet i Nakskov, hvor du og dine medkursister deltager aktivt, og vi får skabt et stærkt sammenhold

Kort om

Din kørelærer

Mit navn er Mads Hornhaver.

Jeg er fra 1987 og bor i Nakskov. Jeg har tidligere arbejdet indenfor vagtservice og som kontroller.

Jeg valgte at blive kørelærer, da jeg gerne vil hjælpe mennesker med at blive gode billister. Jeg har over 15 års erfaring med at køre i personbil, varevogn og lastbil, så du vil være i trygge hænder med mig, som din kørelærer. Jeg holder mig opdateret om den nyeste viden, så du ikke går glip af noget. Jeg har taget uddannelsen som kørerlærer, og har bygget videre på som særlig godkendt kørelærer, så jeg også er kvalificeret til at uddanne kørelærere.

Tilmeld dig idag